Clicky

Punet e mia

photo

Shoqata Shqiptare e Bankave

Dizajn funksional e integruar me CMS te thjeshta per perditesim te faqes.
www.aab.al
photo

Gjimnazi franko-shqiptar "Ernest Koliqi"

Dizajn i thjesht dhe funksional. Dy elemente qe pasqyrojne mire idene e subjektit qe perfaqeson.
www.ernestkoliqi.com
photo

Model European Union - Tirana / Albania

Çdo element i faqes eshte krijuar me nje funksion te veçante per ta bere faqen sa me funksionale. Mekanizmi kryesor eshte forma e regjistrimit e cila mundeson mbledhjen e informacionit nga aplikuesit dhe dergimin e tij me email. Zgjidhja per nje aplikim direkt dhe ne çdo faqe mundesohet nga paraqitja me linke direkte per secilin opsion.
www.meualb.com
photo

GJIKONDI Olive Oil Factory

Nje dizajn qe reflekton cilesine e larte dhe pastertine e produktit qe prezantohet. Koncepti dhe struktura e faqeve mundeson vizitorin te informohet mbi çdo element, proces, te prodhimit te produktit dhe te edukoje vizitorin te njohe produktet dhe te veçoje produktet e cilesise se larte.
www.gjikondi-oliveoilfactory.com
photo

Petro Kokushta

Konceptuar per te dhene idene e nje galerie me panele ne funksion te pukturave shumengjyreshe. Sistem i thjeshte komentesh me mundesi menazhimi. Per galerine eshte perdorur skripti ClearBox3
xHTML, CSS, JS, PHP

www.petrokokushta.com
photo

Zodiac sh.p.k

Kjo faqe karakterizohet nga pastertia dhe thjeshtesia e dizajnit te saj.
xHTML, CSS, JS, PHP

www.zodiac-recycling.com
photo

TBI Consulting

Ridizenjim dhe ristrukturim i faqes, ridizenjim i logos
xHTML, CSS, JS, PHP

www.tbi-al.com
photo

Bozo & Associates

Strukturim i thjeshte dhe efektiv i gjithe permbajtjes fale duke perdorur sistem navigimi te pershtatshem per faqe me shume nen-ndarje.
xHTML, CSS, JS, PHP

www.bozolaw.al
photo

Kredia hipotekore / Shoqata Bankave te Shqiperise

Dizenjim i nje nen-siti per Shoqaten e Bankave te Shqiperise. Projekt i IFC.
xHTML, CSS, JS

www.aab.al
photo

Unioni Amaro Drom

Dizenjim i faqes me elemente identifues te komunitetit rrom. Nder punet e mia te para.
HTML

www.unioniamarodrom.org
photo

Western Balkans Programme to Fight HIV and AIDS

Mirembajtje dhe ristrukturim te faqeve.
HTML, CSS, JS

www.balkans-fight-hiv.org
[«] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [»]

Rreth meje

 

Quhem Gjergji Kokushta dhe jam një dizenjues faqesh interneti që prej vitit 2003. Puna ime mbështetet në njohuritë e mira në xHTML, CSS, Javascript, PHP/MySQL dhe tek origjinaliteti në krijimtari.

Ofroj dizenjim të faqeve ueb statike dhe dinamike.

 

Shërbimet e mia nuk kufizohen vetëm brenda fushës online, por edhe në atë offline, me anë të punimeve grafike për shtyp apo print. Njohuritë e mira në Adobe Photoshop, Illustrator dhe InDesign garantojnë cilësinë e lëvrimit të punës.


Warning: require_once(magpierss/rss_fetch.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/koku7/public_html/was-index.php on line 253

Fatal error: require_once(): Failed opening required 'magpierss/rss_fetch.inc' (include_path='.:/opt/imh/imh-php72/root/usr/lib/php/php') in /home/koku7/public_html/was-index.php on line 253